Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Διαγωνισμός από το PharmaPLUS.gr με έπαθλο ένα τριήμερο στο Domotel Xenia Βόλου

Το δίκτυο φαρμακείων PharmaPLUS, εγκαινιάζει τη λειτουργία του  πρωτοποριακούe-shop υγείας και ομορφιάς  www.pharmaplus.gr με ένα μεγάλο διαγωνισμό στο Facebook.

Μπείτε στη σελίδα της pharmaplus.gr στο Facebook https://www.facebook.com/PharmaPLUS.gr και κάντε Like στη φωτογραφία που είναι αναρτημένη. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα χαλαρωτικό τριήμερο στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο DOMOTELXENIA ΒΟΛΟΥ!Πιο συγκεκριμένα θα απολαύσετε 2 διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό, ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά και περιποίηση SPAγια εσάς και τον/τη σύντροφό σας στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Ο διαγωνισμός θα είναι στον αέρα μέχρι τις 19 Οκτωβρίου και μπορείτε να τον δείτε επίσης στο E-shop του δικτύου φαρμακείων PharmaPLUS, www.pharmaplus.gr. Ο τυχερός που θα κερδίσει το τριήμερο στο Βόλο θα ανακοινωθεί μέσα από τη σελίδα της PharmaPLUSστο Facebookκαι θα ενημερωθεί για την παραλαβή του VOUCHERδιαμονής του μέσω E-mail.

Το www.pharmaplus.gr είναι ένα ολοκληρωμένο  e-shop με προϊόντα υγείας και ομορφιάς που ξεχωρίζει λόγω των απλών αγορών, της μεγάλης ποικιλίας γνωστών και εγκεκριμένων προϊόντων, της υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, της σύνδεσης των ηλεκτρονικών αγορών με την κάρτα πόντων +pluscardκαι την εγγύηση του Ομίλου Lavipharm.

Επιπλέον των παραπάνω στοιχείων, ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα αποτελεί το blog του www.pharmaplus.gr, το οποίο μας ενημερώνει   για όλα τα επίκαιρα θέματα υγείας και ομορφιάς που μας απασχολούν.

Μη χάνετε λοιπόν την ευκαιρία.  Κάντε Like στο www.facebook.com/PharmaPLUS.gr και μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί που θα κερδίσετε ένα απολαυστικό τριήμερο στο Βόλο. Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sweet electric design