Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Summer essential!!!!Γεια σας αγαπημένες μου και καλό μήνα.....

έφτασε και ο Αύγουστος ο οποίος είναι και ο μήνας των διακοπών , οπότε σήεμερα είπα νας σας θυμίσω (γιατί σίγουρα όλες γνωρίζετε) τα προίόντα ποο θα είναι καλό να έχετε μαζί σας.!!!

Ας δούμε λοιπόν ποιά είναι:


Αδιάβροχη μάσκαρα...εάν ανήκετε στις κοπέλες που πηγαίνουν περιποιημένες στην παραλία σίγουρα θα σας σώσει...αλλά και γενικά με τέτοια ζέστη μπορείς να είσαι σίγουρη οτι η μάσκαρα θα είναι στην θέση της.

Lip and cheek tint....είναι ένα προϊόν ποο σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια γιατί με ένα μόνο προϊόν έχετε αμέσως χρωματάκι στα χείλια κ στα μαγουλάκια!
Tinted moisturizer με spf....τώρα το καλοκαίρι το foundation έρχεται λίγο βαρύ στο πρόσωπο, οπότε μια κρεμούλα με χρώμα και δείκτη προστασίας είναι ότι πρέπει για ένα ελαφρύ μακιγιάζ.

Leave in  μαλακτική μαλλιών...τα μαλλιά μας το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από τον ήλιο, το χλώριο της πισίνας ή το αλάτι της θάλασσας , οπότε τι καλύτερο από ένα προϊόν πού θα μαλακώσει τα μαλλάκια σας και θα τους προσφέρει και την κατάλληλη θρέψη!


Αυτά λοιπόν από εμένα σήμερα....μην ξεχάσετε οπωσδήποτε να βάλετε και το αντηλιακό στην βαλίτσα και....Καλές διακοπές!!!!

Σας φιλώ!!!


3 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sweet electric design