Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

7 beauty tips & tricks with a.... spoon?

Γεια σας αγαπημένες μουπολλές φορές έχουμε δει πως με τα πιο απίθανα καθημερινά αντικείμενα μπορείς να κάνεις πολλά σχετικά με την ομορφιά....για να δούμε όμως τι μπορείς να κάνεις με ένα...κουτάλι???****1. Βάλε 2 κουτάλια στην κατάψυξη για λίγη ώρα ,τοποθέτησε τα κάτω από τα μάτια και πέρασέ τα με κινήσεις προς τα έξω.. έτσι θα απαλλαγείς από τις αντιαισθητικές "σακούλες".2.Χρησιμοποίησε το κουτάλι για να κάνεις το τέλειο "cat eye". : τοποθέτησε την λαβή του κουταλιού στην εξωτερική γωνία του ματιού κ τράβηξε μια γραμμή.στην συνέχεια γύρισε το κουτάλι έτσι ώστε να "αγκαλιάζει" το μάτι σου κ συμπλήρωσε το.
3. Όταν θέλεις να βάλεις μάσκαρα στα κάτω βλέφαρα απλά τοποθέτησε το κουτάλι ακριβώς από κάτω για να αποφύγεις το μουτζούρωμα.4. ...και εκεί που βάφεσαι πέφτει κάτω η σκιά ή το ρουζ κ "σπάει"...μην αγχώνεσαι...απλά ρίξε λίγες σταγόνες οινόπνευμα, και πάτησε το απαλά με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.5. Για να έχουν τα φρύδια σου το τέλειο σχήμα απλά τοποθέτησε ένα κουτάλι στο μάτι σου(η εσωτερική πλευρά του κουταλιού να αγκαλιάζει το μάτι) και πέρασε με μολύβι τα φρύδια!6. Θέλεις να κάνεις contouring και δεν μπορείς να βρεις ακριβώς το σημείο...βάλε το κουτάλι πάνω στο κόκκαλο και αμέσω θα βρείς εκείνο το σημείο "κάτω από το κόκκαλο" για να περάσουμε το bronzer.


7. Έχεις μια μελανιά γιατί κάπου χτύπησες και συνήθως δεν θυμάσαι που..χι χι.... ένα κουτάλι στην κατάψυξη για λίγες ώρες και μετά πάνω στην μελανιά...αυτό ήταν!
****


Τώρα λοιπόν ξέρεις ότι ένα κουτάλι μπορεί να κάνει θαύματα.....εγώ πος το παρόν παίρνω το κουταλάκι μου και πάω να φάω λίγο παγωτάκι  γιατί σαν πολλή ζέστη έχει!!!! Θα τα πούμε στο επόμενο ποστ!

Σας φιλώ!!!**Αν θέλετς να δείτε και άλλα ποστ σαν κ αυτό δεν έχετε παρα να μοιραστείτε αυτό το ποστ με τις φίλες σας..***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sweet electric design