Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

CASTALIA HELIODERM CREME NATURELLE SPF 30
Helioderm από τηνCΑSTALIA
Αποτελεσματική αντηλιακή πολυπροστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας
Νέοπροϊόν μόνο με φυσικά φίλτραγια βρέφη και παιδιά

Η CΑSTALIAκυκλοφορεί στην αντηλιακή της σειρά Helioderm ένα νέο παιδικό αντηλιακό, την Crème Naturelle SPF30 με φυσικά φίλτρα που προσφέρει ιδανική προστασία για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.Τα φυσικά φίλτρα αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία δημιουργώντας ένα παχύρρευστο, αδιαφανές προστατευτικό φιλμ κατά την εφαρμογή τουςκι ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας. Χωρίς άρωμα και parabens,η Crème Naturelle SPF30 της Helioderm, ιδανική για βρέφη και παιδιά, συνδυάζει ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες ενώ παράλληλα προστατεύει από ερεθισμούς φροντίζοντας το παιδί να απολαύσει το παιχνίδι του στον ήλιο και τη θάλασσα κι αυτό το καλοκαίρι.Τα ερευνητικά εργαστήρια της CΑSTALIA, με «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις με δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα προϊόντα για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η αντηλιακή σειρά Helioderm, χάρη στα αντηλιακά φίλτρα TinosorbM&SHelioguard 365 και TanActine, δρα αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κι ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας εξειδικευμένη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB, προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση. Επιπλέον, οι καλλυντικές μη λιπαρές υφές της σειράς Helioderm, προσφέρουν μια ευχάριστη και δροσερή αίσθηση,  αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία της ενυδάτωσης στην επιδερμίδα.

Η CASTALIALABORATOIRESDERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεταιστην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας. Σύμφωνα με έρευνα αγοράςγια αποτελεσματική αντηλιακή προστασία, 8 στους 10 καταναλωτές*προτείνουνHelioderm της CASTALIA(*Έρευνα αγοράς Zampple σε 540 καταναλωτές, Ιούνιος 2013).

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.castalia-derm.comκαι μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA ή ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebookγια να μαθαίνετε  τις νέες μας προσφορές.


ΤαΔερμοκαλλυντικάΠροϊόνταCASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES

Συνιστώνται από Δερματολόγους και Διατίθενται στα Φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sweet electric design